Személyi edzőink

Sose feledd, hogy miért kezdted elSose feledd, hogy miért kezdted el

Miben tudnak segíteni neked edzőink?

Szakképzett személyi edzőink segítségével könnyedén elérheted céljaidat. Segítenek az edzésterved összeállításában, az edzésed szabályos végrehajtásában, az étrended elkészítésében. Ezek mellett választ adnak a felmerült kérdéseidre és motiválnak, hogy sose add fel!

Hogyan tudod személyi edző segítségét kérni?

Edzőinket a lenti listában találod. A számodra szimpatikus edző fotójára kattintva megnyílik a bemutatkozása, valamint elérhetőségei. Ezen elérhetőségek egyikén tudod felvenni az adott edzővel a kapcsolatot és egyeztetni a személyi edzés feltételeit és a közös munka menetét.

EDZŐINK

Balogh Barbara

+36-20/594-2024

E-mail: b.fit.max2024@gmail.com

//English below!//

Barbara vagyok. Ázsia szerelmese, mindent megkérdőjelező, racionális, néha szőrszálhasogató, ex katona és végtelenül kíváncsi a világ titkaira. 2017 óta személyi edző, TRX oktató.

Mindenkinek van egy sajátos szakterülete. Én évek óta az agykontrollal dolgozom nem csak a sportban de az élet más területein is. Célom, hogy a fókuszodat az adott tevékenységre irányítsd növelve ezáltal az izommunkát, annak érdekébe hogy egyensúlyba hozd a testi lelki összhangot, a jobb és bal agyfélteke kapcsolatát és hogy a hétköznapi stressz helyzeteket könnyedén tudd kezelni. Hiszem, hogy nem csak a külsőnk érdemel kiemelt figyelmet. Meg kell találnunk a belső harmóniát hogy olyan életet élhessünk amilyet szeretnénk. Ehhez viszont néha szembe kell néznünk önmagunkkal. Szerencsére tudom, hogy “sokkal nagyobbak vagyunk belül mint kívül”

További információért és életmódváltó programokért keress bátran a facebookon, instán vagy telefonon.

English introduction

I'm Barbara. Lover of Asia, questioning everything, rational, sometimes captious, ex-soldier and endlessly curious about the secrets of the world. Personal trainer, TRX instructor since 2017.

Everyone has a specific area of ​​expertise. I have been working with brain control for years, not only in sports but also in other parts of life. My goal is to direct your focus to the given activity, thus increasing the muscle work, in order to balance the physical and mental harmony, the connection between the right and left hemispheres of the brain, and to be able to handle everyday stressful situations with ease. I believe that not only our appearance deserves special attention. We have to find inner harmony in order to live the life we ​​want. But sometimes we have to face ourselves for this. Fortunately, I know that "we are much bigger on the inside than on the outside"

Feel free to search for more information and lifestyle change programs on Facebook, Instagram or by phone.

Balogh István

+36-30/312-2662

E-mail: valtseletmodot@gmail.com

Egészen fiatal koromban kezdődött a sport iránti aktív érdeklődésem, akkoriban a futás volt a nagy szerelem. Az évek múlásával férfiasabb mozgásformát választottam magamnak, így ismerkedtem meg a súlyzós edzéssel, amely gyökeresen változtatott meg mindent körülöttem. Rendszeres mozgásra és minőségi táplálkozásra tanított, de komoly önismereti leckéket is kaptam tőle. Ekkor döntöttem úgy, hogy az életemet az egészséges életmódnak szentelem.

Testépítés és Fitness Sportoktatói végzettségemet Budapesten a Weider Professional Fitness Trainer edzőképző iskolában szereztem meg 2016-ban. Küldetésemnek az életmódváltásra való nevelést tekintem. Fő célom, hogy személyi edzőként minél több embernek segíthessek tudatosabb és egészségesebb életet kialakítani. Annak érdekében, hogy ez hatékonyan valósulhasson meg, az alapvető életviteli és táplálkozási tanácsokon túl a célt tökéletesen támogató étrendet is készítek számodra! A közös munka ideje alatt változásodat folyamatosan figyelemmel kísérem és dokumentálom! Edzéseimet az aktuális erőnléti és állóképességi szintednek megfelelően alakított edzésterv alapján vezetem, nagy hangsúlyt fektetve a gyakorlatok szakszerű bemutatására és magyarázatára! Véleményem szerint csak így valósítható meg az eredményes és sérülésmentes fejlődés!

Várlak szeretettel, hiszen változni sosem késő, csak elindulni nehéz!
Ebben segítelek!

Bezzeg Zoltán

+36-30/718-2639

Teremedzőként a legfontosabb számomra, hogy az újonnan betérő vendégeknek teljes körű tájékoztatást nyújtsak a teremről, megmutassam a legkorszerűbb gépeket, és azok használatát. A terem rendezettsége mellett igyekszek mindenkinek megadni mindent, ami az egészséges életmódhoz kapcsolódik, illetve személyi edzéseket is tartok. A privát óráimon arra törekszem, hogy a vendégeimnek kellő motivációt adjak és, hogy minden alkalommal jól érezzék magukat.

Biri Zsuzsanna

+36-30/159-8755

E-mail: zsuzsy731@gmail.com

10 éve képezi szerves részét életemnek, az edzés, a sport. Azelőtt nem kifejezetten érdekelt, nem tartoztam soha a sportoló fiatalok közé. Sőt, gyerekként, még a testnevelés órákról is kivontam magam.

Aztán jónéhány negatív megjegyzés a külsőmmel kapcsolatban arra ösztönzött, hogy változtassak. Szerettem volna sokkal vonzóbb, csinosabb, magabiztosabb lenni. Rájöttem, hogy ehhez a legjobb eszköz az edzés lesz. Eleinte otthon tornáztam, majd az edzőterembe is bemerészkedtem. Természetesen a kitartó, szorgalmas munkának hamarosan eredménye lett. Így folyamatos volt a motiváció, hogy ne hagyjam abba. Kitartottam és közben nagyon megszerettem.

Majd úgy döntöttem, edzőként szeretnék segíteni azoknak, akik hasonló cipőben járnak, mint annak idején én. Akik változtatni szeretnének alakjukon, magabiztosabbak, erősebbek, egészségesebbek szeretnének lenni. Így megszereztem, az ehhez szükséges képesítéseket is. Ennek már 8 éve. Azóta segítek, elsősorban a hölgyeknek elérni a céljaikat. Legyen szó fogyásról, alakformálásról, helyes étrend kialakításáról.

Segítségemmel egy olyan életmódprogramot alakítunk ki, amellyel tartós eredményeket érhetsz el, fenntartható az egészséges életmód, önbizalmat ad, energiával tölt fel.

Kérd bátran a segítségem!

Borsos Cintia

+36-30/904-5664

E-mail: borsoscintia0@gmail.com

Személyi edző, aerobic sportedző, gyerek fitness edző és nem utolsó sorban fitness versenyző vagyok. 3 éves korom óta sportolok. Számomra a legfontosabb, hogy a sport szeretetét átadhassam a gyerekek , illetve felnőttek számára. A sport legyen egy olyan elhivatottság, amely megfelelő kitartással olyan eredményeket szülhet, amire mindenki vágyik.

Eredmények

 • Scitec Muscle Beach Miss Bikini 2. helyezett
 • INBA Grand Prix Bikini Fitness 4.helyezett
 • INBA Fitness Classic Európa-és magyar bajnok

Cutino E. Diosvanis

+36-20/407-4203

E-mail: orishalopez0@gmail.com

Objective:
Passionate and experienced Cuban personal trainer and martial artist with over 40 years of experience in the fitness industry. Dedicated to helping clients achieve their health and fitness goals through personalized training programs. Seeking a challenging position where I can utilize my skills and expertise to motivate and inspire others to lead a healthy lifestyle.

Education:

 • Certified Personal Trainer, level 3 
 • Certified Taekwondo  First Dan Martial Arts Instructor, (WTH) Kukkiwon, South Korea 

Professional Experience:

 • Personal Trainer, Fitness Center MYGYM Bristol
 • Personal trainer, STARKFITNESS BRISTOL UK
 • Designed personalized training programs for clients of all fitness levels
 • Led group fitness classes, including martial arts and high-intensity interval training
 • Conducted fitness assessments and monitored clients' progress towards their goals
 • Provided one-on-one personal training sessions focusing on strength training, flexibility, and cardiovascular fitness
 • Organized self-defense and martial arts workshops for women and children in the community
 • Developed customized workout plans for clients based on their individual needs and goals
 • Specialized in functional training, Taekwondo, kickboxing,  techniques
 • Conducted fitness classes in both English and Spanish to accommodate a multicultural clientele

Skills:

 • Extensive knowledge of exercise physiology, anatomy, and nutrition
 • Expertise in a variety of training techniques, including weightlifting, martial arts, and cardiovascular conditioning
 • Strong communication and interpersonal skills to effectively motivate and inspire clients
 • Fluent in Spanish and English and basic Hungarian, with the ability to provide instruction in all languages
 • CPR and First Aid certified

Csisztu Sándor

+36-30/382-4619

E-mail: csisztu1@gmail.com

2009-ben végeztem a Debreceni Egyetem Természettudományi karán. Egyetemi diplomámmal párhuzamosan személyi edzői képesítésemet az Iwi-nál (International Wellness Institute) szereztem meg, ahol már oktatóként is dolgozom. Többéves szakmai tapasztalattal a hátam mögött bátran mondhatom, magas színvonalú edzésekkel, táplálkozási tanácsokkal egyénre szabott étrenddel és edzéstervel várom jelenlegi és leendő vendégeimet. Fontos szerepet tölt be a sport az életembe, gyerek korom óta sportolok igazolt labdarúgóként a pályán majd már lassan 10 éve pedig az edzőteremben próbálom kihozni a magamból és a Vendégeimből a maximumot! Folyamatosan képzem magam, hogy mindig a legjobb és legújabb edzésmódszereket alkalmazva még eredményesebb és hatékonyabb tudjak lenni a munkámban amely egyben a hobbim és szenvedélyem is! Edzéseimet maximális odafigyeléssel, a baleset és sérülés megelőzést előtérbe helyezve vezetem! Szeretem a kihívásokat, gyertek töltsük el hasznosan az időt!

“A mai rohanó világban a legjobb hosszú távú befektetés az egészség “

-Testépítés, Fitness edző -Személyi edző -Funkcionális tréner G-Flex instruktor

Csobán István

+36-20/255-9001

E-mail: icsoban@yahoo.com

2007-ben végeztem a Nyíregyházi Főiskola Természettudományi Karán, mint Testnevelő tanár.  A főiskola elvégzése után külföldön próbáltam szerencsét, ahol személyi edzőként sikerült elhelyezkednem.  Az itt megszerzett tapasztalataimat később itthon próbáltam eredményesen alkalmazni. Úgy gondolom, hogy a testedzés, legyen bármilyen szinten a sportoló, megfelelő szakmai irányítással, tervezetten, biztonságosan, és egyénre szabva kerüljön végrehajtásra. Számomra különösen fontos, hogy minden egyes személyi edzés jó hangulatban, egyre nagyobb és újabb kihívásokkal, változatosan történjen.  Egyénre szabott testedzés mellett nem hiányozhat az egészségmegőrző, tudatos táplálkozás sem. Ennek megvalósításához nyújtok segítséget táplálkozási tanácsadóként.

"A siker létráját nem lehet zsebre tett kézzel megmászni."
Arnold Schwarzenegger

Demkó Bence

+36-30/210-8391

E-mail: demkobence98@gmail.com

Demkó Bence vagyok, közel 4 év személyi és erőnléti edzői tapasztalattal rendelkezek. Célom, hogy az edzés ne csak hobbi, hanem életvitel legyen a vendégeim számára. Ha hasonló ambíciókkal rendelkezel keress bátran és bizalommal!

Edelényi Norbert

+36-20/272-0625

E-mail: edenorbe95@gmail.com

Sziasztok! 

Edelényi Norbert vagyok, 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkező Személyi és Erőnléti edző, illetve Táplálkozási tanácsadó! Célom, hogy segítsek az embereknek az útmutatásban az egészséges életmód felé és hosszú távon fent tartani, megszerettetni velük kérdőjelek és kényelmetlenség nélkül, beillesztve tudatosan a mindennapjaikba! 

Várlak téged is kortól, nemtől függetlenül, legyen a célod fogyás, vagy izom tömegnövelés, erő fokozás/ állóképesség fejlesztés! Csatlakozz, és érjük el együtt a kitűzött célt!

További információk rólam és a személyi edzésről: https://edefitness.netlify.app

Győrösy Tamás

+36-30/953-6994

Győrösy Tamás vagyok, személyi edző és testépítő.

További információk rólam és a személyi edzésről: www.gytfitness.hu

Eredmények:

 • 2-szeres magyar bajnok
 • INBA világbajnok 3. helyezett

Hadházi Balázs

+36-30/645-0848

E-mail: blazser@gmail.com

Hadházi Balázs vagyok, testépítő-fitness és erőemelő edző, profi fekvenyomó! Mivel fiatal koromtól aktívan sportolok így hivatásommá vált az aktív sportos és egészségtudatos életmód. Az egészséges táplálkozás kialakításában nagy segítséget nyújt korábbi szakács szakmai végzettségem is! 2013 óta dolgozom edzőként, azóta folyamatosan fejlesztve tudásom!

Kérlek keress bizalommal, egyéb kérdés személyesen vagy telefonon!

Eredmények:

 • WUAP erőemelő és fekvenyomó világbajnokság 3.helyezés
 • WUAP erőemelő európa-bajnokság 3.helyezés
 • WPC/AWPC erőemelő európa-bajnokság 1.helyezés

Koncz Brigitta

+36-30/323-8800

E-mail: konczbrigi77@gmail.com

Személyi edző, életmód tanácsadó, gyógymasszőr, kinezologiai tape terapeuta, de mindenekelőtt két ikerfiú édesanyja vagyok. Gyerekeim születése óta tudom, hogy milyen átalakuláson képes átmenni az emberi test, ha az akarat kitartással és fegyelemmel párosul. Nem a csodákban, hanem az elvégzett munkában hiszek. Túlsúlyom közel felét egyedül ledolgozva, saját tapasztalataim, valamint tanulmányaim során szerzett tudásommal segítek a jelenlegi és a leendő vendégeimnek.

Nem a tested kell elsősorban változtatni, hanem a magadba vetett hited, és a kitartásod! Segítek! Keress Bátran!

Eredmények:

 • Magyar Bajnok 3. hely
 • Európa Bajnok 4. hely
 • Világ Bajnok 5.hely

Meszesán Krisztina

+36-20/342-2846

E-mail: kriszta0426@freemail.hu

Óvodás korom óta a mozgás és a sport az életem. Szertorna, röpladba és tánc mozgásformákban versenyeztem évekig, de a diákolimpiai szintből kiöregedve kerestem a helyem és a versenydrukkot. Kilenc éve léptem először edzőterembe, és megtaláltam a második otthonom; azóta saját magammal versenyzem. Pár év edzés után rájöttem hogy azt a maximalizmust, kitartást és versenyszellemet, ami engem hajt meg szeretném osztani a változni és edzeni vágyókkal.
 
2013-ban elvégeztem egy aerobic edzői tanfolyamot. Volt szerencsém minden korosztály megmozgatásához, nemtől függetlenül. Ennek ellenére nem éreztem magaménak a csoportos órákat, ezért neki futottam újabb edzői végzettség megszerzéséhez.
 
Egy ideig barátok és ismerősök edzését segítettem, majd 2018 decemberében sikeresen elvégeztem egy személyi edzői képzést.
 
Várok szeretettel minden fogyni, izmosodni, mozogni és ezzel együtt életmódot váltani akaró személyt. Tegyük meg együtt az első lépést, ha feladnád Én ott leszek!
 
A kemény munka mindig kifizetődik!
Csak próbálj meg jobb lenni ma, mint tegnap voltál!

Pap Kinga

+36-30/517-9468

E-mail: p.kingus92@gmail.com

Szia, Kinga vagyok, személyi edző.
Óriási öröm számomra, hogy mára a legkedvesebb hobbim, a munkám is egyben.
Gyerekként nem tartoztam a sportszerető fiatalok közé, csupán 17 éves korom óta van jelen az életemben. Kezdetben csak otthon edzettem, konditerembe csak évekkel később merészkedtem le.
Az edzés remek tanár: rendszert visz az életedbe, célt ad, türelemre és kitartásra nevel.

Azért lettem edző, mert szeretnék segíteni azoknak, akik bizonytalanul állnak az életmódváltás előtt. Rengeteg információ áll rendelkezésünkre az edzésről és táplálkozásról, amik sok esetben elavultak, rosszabb esetben akár károsak is lehetnek.
A célom, hogy tanítsalak és kihozzuk belőled a maximumot. Ha pedig elengedem a kezed, legyen elegendő tudásod nélkülem is folytatni ezt az utat.
Egy mondatban összefoglalva: Az az edző szeretnék lenni, akire nekem is szükségem lett volna a kezdetekben. 

Sári Attila

+36-20/372-7302

E-mail: sariattila001@gmail.com

Sári Attila vagyok, személyi edző. 16 éve aktívan sportolok, 10 éve edzőként dolgozom. Edzői tanulmányaimat az Euro Lingva oktatási központban szereztem, ahol Nánási Balázs szárnyai alatt tanultam meg a szakma rejtelmeit. Rendelkezem dietetikai ismeretekkel is, hiszen ez jól kiegészíti egy személyi edző munkáját. Folyamatosan képzem magam, hiszen mindig születnek új irányzatok, edzésmódszerek és szerintem nagyon fontos hogy naprakész legyek ezekkel kapcsolatban. Célom hogy megismertessem az embereket a mozgás fontosságával, és segítsek nekik egy fittebb, egészségesebb test kialakításában.

Ha felkeltettem érdeklődésed, keress bátran!

Eredmények

 • IFBB Magyar bajnokság: 1.hely
 • WBPF Eb. kvalifikáció: 2.hely
 • NAC Vb. kvalifikáció: 2.hely
 • Bladesport kupa: 1.hely

Sarkadi Péter

+36-70/369-8211

Az elmúlt évek során, igazodva az igényekhez több kurzuson vettem részt, melyeken széles körben sajátítottam el az egeszséges élet megőrzéséhez szükséges test edzési formákat. Életünk mozgatórugója a testünk, ha a testünk elfárad az életünk elmúlik. Az egészséges test megőrzéséhez elengedhetetlen az életmód és a mozgás. Ahogy a mondás tartja ép testben ép lélek. Testünk bőrünk egészsége megtartható és járható a rendszeres tudatos mozgással és az egészséges, élettudatos táplálkozással. A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt. /Dan Mileman/

Szabó Gábor

+36-30/915-2776

E-mail: gaborszabo.lt@gmail.com

Sziasztok, Gábor vagyok, személyi edző! Képesítésemet az EFI-nél szereztem, ahol Sportedző és táplálkozási tanácsadó lettem. Személyre szabott edzéstervvel, táplálkozási tanácsokkal, étrenddel várom jelentkezéseteket szeretettel.

A sport gyerekkorom óta jelen van az életemben (box, thai box, majd MMA). Fejlesztem magam napról napra, hogy magamból és a vendégeimből a legjobbat hozhassam ki. Szeretem használni az old school, illetve a modern testépítés világát is. Vallom hogy bárki elérheti a célját és ennek fontos lépése az akarat, mely által az elme elképesztő dolgokra képes. A munka nem csak munka számomra, hanem az életem része. Edzéseimen maximális figyelmet és segítséget kapsz.

Gyertek és alkossunk együtt nagyot!

Szoboszlai Tibor

+36-70-612-1194

Szoboszlai Tibor vagyok, személyi edző.

Tollas Norbert

+36-30/454-3116

E-mail: edonorbert@gmail.com

Tollas Norbert vagyok, személyi edző. 8 éve kezdtem el az edzéssel foglalkozni, és külön öröm számomra hogy azt csinálhatom ami egykor csak a hobbim volt. Mindig is fontos volt számomra a sport, és az egészséges életmód. Személyes tapasztalataimmal és a megszerzett tudásommal, amit folyamatosan bővítek, azért hogy mindenben segítséget tudjak nyújtani azoknak akik életmódot szeretnének váltani. Fontos számomra hogy mindenkinek személyre szabott étrenddel és edzéstervvel, valamint maximális odafigyeléssel segítsek az edzések alatt. Kortól, nemtől, és edzettségi szinttől függetlenül, várom azokat akik elhatátozták hogy egy egészségesebb, fittebb állapotot szeretnének elérni. Akár izmot építeni, vagy plusz kilóktól szeretnél megszabadulni, keress bátran.


“Dolgozz velem és érj el oda, ahová azt gondoltad lehetetlen.”

 

Tóth Imola

+36-20/423-0225

E-mail: babutonefitness@gmail.com

Tóth Imola vagyok, kétszeres világbajnok, háromszoros Európa bajnok testépítő személyi edző, fitnesz oktató és erőnléti, kondicionáló edző. 13 évig Angliában éltem és diplomáimat is ott szereztem meg. Ma is aktív sportolóként célom az, hogy másokat is inspiráljak arra, hogy az edzés nemcsak fizikálisan, de mentálisan is megerősít, számtalan problémán, traumán átsegít. Számomra ez hivatás és nagyon remélem, hogy a mozgás iránti szeretetet minél több embernek adhatom át. Energikus színes edzésekkel várom leendő tanítványaimat, magyar és angol nyelven, humorral és izzadsággal fogjuk elérni a kitűzött célokat.

Szakképesítések

 • Level 2 fitness instructor / fitneszoktató
 • Level 3 personal trainer / személyi edző
 • Level 4 strength and conditioning coach / erőnléti és kondicionáló edző

Fitnesz oktatói oklevelek

 • Spin
 • Boksz
 • Insanity live
 • Sport táplálkozás
 • Köredző

Eredmények

 • Miss Galaxy Universe World Championship London I.hely
 • NFF World Championship Leicester I.hely
 • Miss Galaxy Universe European Championship III.hely
 • FMC European Championship I.hely
 • IFBB pro league A. Olympia London III.hely
 • IFBB pro league A.Olympia Alicante III.hely
 • UKBFF British Championship IV.hely

Kíváncsi vagy milyen extra
szolgáltatások várnak még rád?

Kapcsolat

+36-52/872-372
info@scitecfitnessdebrecen.hu

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig: 6:00 - 23:00
Szombat - vasárnap: 7:00 - 21:00

Címünk

Debrecen, Segner tér 5.
(a troli végállomásnál)

Log In

Don’t have an account?