Óráink

Alakformáló (Biri Zsuzsanna)

Egyszerű, jól követhető óra, ahol a bemelegítés után a fő izomcsoportokat megcélozva az erősítő gyakorlatokon van a hangsúly. A leghatékonyabb edzés alakformálás szempontjából.

Részletek

Crossfit

A Crossfit edzés a kettlebell, a cross-training, a súlyzós gyakorlatok, a saját testsúlyos gyakorlatok és az intervall edzések kombinációja.

Részletek

Gerinctorna

A tréning segít a gerinc fiziológiás görbületeit megtartani, a mozgáshiányos és ülő életmódból adódó hát- és derékproblémákat megelőzni, illetve a már kialakult elváltozások panaszait enyhíteni.

Részletek

Dance Step (haladó)

Táncos elemeket tartalmazó óra, ahol a steppadra való fel- és lelépkedéssel a zsírégetés és állóképesség fejlődését érjük el.

Részletek

Kick-box

A Kick-box röviden, a boksz alapjaira épülő küzdősport, ami ki van egészítve a lábbal, mely szintén használható a küzdelemben.

Részletek

Fit-ball

A Fit-Ball óra speciális labdákon, zenére végzett csoportos edzés. Fejleszti a koordinációs képességet. Ízület és gerinckímélő.

Részletek

Spinning

Csoportos tekerés, kiváló zenére, profi bicikliken. Állóképesség fejlesztő és zsírégető óra.

Részletek

Pilates

Egy olyan edzésprogram, amely a jóga és a gimnasztika alapjaira épülve, hatásosan formálja alakunkat, segít megszabadítani bennünket hát, gerinc, ízületi fájdalmainktól és segíti csökkenteni szervezetünkben a stresszt.

Részletek

Alakformáló (Vattai Zsuzsi)

A leghatékonyabb edzés alakformálás szempontjából. Javulnak a test kontúrjai, tónusos izomzat alakítható ki a különböző izomcsoportok erősítésével (comb, has, popsi, csípő).

Részletek

Stretching by Nyújts Velem!

A nyújtás mindenki számára ajánlott, kortól, nemtől és edzettségi szinttől függetlenül, ugyanis növeli a hajlékonyságot, támogatja az izomnövekedést és a regenerációt, valamint fontos szerepe van a sportsérülések megelőzésében is.

Részletek

Heels Class

HEELS CLASS A Heels Class egy olyan egyedülálló óratípus, mely a nőiességről és az önbizalom növelésről szól. Emellett szexi, táncos lépésekből és koreografált mozdulatokból álló óra, amely garantáltan az egész testet átmozgatja. Szeretettel várlak az órámra, ha már régóta nézegeted ezt a stílust, de még nem volt lehetőséged kipróbálni!  Az

Részletek

Súlyemelés (kezdő)

Szakítás, lökés olimpiai súlyemelés technika tanítása, kiegészítő gyakorlatok oktatása és bevezetés a súlyemelés világába.

Részletek

Nézd meg az aktuális órarendünket

Kapcsolat

+36-52/872-372
info@scitecfitnessdebrecen.hu

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig: 6:00 - 23:00
Szombat - vasárnap: 7:00 - 21:00

Címünk

Debrecen, Segner tér 5.
(a troli végállomásnál)

Log In

Don’t have an account?