Crossfit

A Crossfit edzés a kettlebell, a cross-training, a súlyzós gyakorlatok, a saját testsúlyos gyakorlatok és az intervall edzések kombinációja.

A hagyományos crosfitt edzés abban különbözik a többi edzésformától, hogy minden óra szigorú időbeosztáson alapul, mind az edzés-, mind a pihenőidő perc-másodperc szerint ütemezett. Tekintettel arra, hogy a crosfitt edzés az említett edzésfajták ötvözése, ezért azok előnyös hatásai itt fokozottan érvényesülnek.

A Crossfit edzés leginkább azoknak ajánlott, akik már legalább egy cross training vagy egy kettlebell edzést kipróbáltak, de mivel mindkét óratípusban gyors fejlődés érhető el, ezért az edzéseket hamar crosfitt edzéssé lehet alakítani.

60 perc

Az órát tartja:

Sarkadi Péter

Tudnivalók az órával kapcsolatban

Érkezz korábban, hogy legyen elég időd átöltözni és megváltani a részvételi jegyed vagy érvényesíteni a bérleted.

Az órához kényelmes sport ruházat és sportcipő szükséges, illetve törölközőt is hozz magaddal.

A szükséges eszközöket, polifoamot mi biztosítjuk számodra, így ilyesmit nem kell hoznod.

Mint minden sporttevékenységnél, itt is fontos, hogy hidratálj. Fitness bárunkban sportitalok széles választékával várunk.

További óráink

Kick-box

A Kick-box röviden, a boksz alapjaira épülő küzdősport, ami ki van egészítve a lábbal, mely szintén használható a küzdelemben.

Részletek

Pilates

Egy olyan edzésprogram, amely a jóga és a gimnasztika alapjaira épülve, hatásosan formálja alakunkat, segít megszabadítani bennünket hát, gerinc, ízületi fájdalmainktól és segíti csökkenteni szervezetünkben a stresszt.

Részletek

Dance Step (haladó)

Táncos elemeket tartalmazó óra, ahol a steppadra való fel- és lelépkedéssel a zsírégetés és állóképesség fejlődését érjük el.

Részletek

Nézd meg az aktuális órarendünket

Kapcsolat

+36-52/872-372
info@scitecfitnessdebrecen.hu

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig: 6:00 - 23:00
Szombat - vasárnap: 7:00 - 21:00

Címünk

Debrecen, Segner tér 5.
(a troli végállomásnál)

Log In

Don’t have an account?