KICK-BOX

A Kick-box röviden, a boksz alapjaira épülő küzdősport, ami ki van egészítve a lábbal, mely szintén használható a küzdelemben.

Edzéseim eléggé összetettek: melegítés, erősítés, nyújtás, technika, küzdelem (aki akar) és sorolhatnám. Minden terület megfelelő hangsúlyt kap óráimon, amit részletesen meg is beszélünk, hogy megértse mindenki, nem csak mutatjuk és csináljuk.
Az órák eléggé dinamikusak és pörgősek, de ugyanakkor összeszedettek is, ahol az egészség van előtérben mindenek felett.

Megeddzük testünket és lelkünket egy megrendíthetetlen, szilárd jellemért, de ugyanakkor a közérzetünk javítása és testünk egészségesebbé, rugalmasabbá, fittebbé tétele is nagyon fontos. Mert ugye nem lehet és nem akar mindenki bajnok lenni, de edzésre, mozgásra viszont mindenkinek szüksége van, illetve minden testnek lenne. Csak merjen belekezdeni és ne féljen semmilyen kudarctól, hanem bátran jöjjön és csinálja.

90 perc

Az órát tartja:

Simon Imre

Tudnivalók az órával kapcsolatban

Érkezz korábban, hogy legyen elég időd átöltözni és megváltani a részvételi jegyed vagy érvényesíteni a bérleted.

Az órához kényelmes sport ruházat és sportcipő szükséges, illetve törölközőt is hozz magaddal.

A szükséges eszközöket, polifoamot mi biztosítjuk számodra, így ilyesmit nem kell hoznod.

Mint minden sporttevékenységnél, itt is fontos, hogy hidratálj. Fitness bárunkban sportitalok széles választékával várunk.

További óráink

Gerinctorna

A tréning segít a gerinc fiziológiás görbületeit megtartani, a mozgáshiányos és ülő életmódból adódó hát- és derékproblémákat megelőzni, illetve a már kialakult elváltozások panaszait enyhíteni.

Részletek

Spinning

Csoportos tekerés, kiváló zenére, profi bicikliken. Állóképesség fejlesztő és zsírégető óra.

Részletek

Pilates

Egy olyan edzésprogram, amely a jóga és a gimnasztika alapjaira épülve, hatásosan formálja alakunkat, segít megszabadítani bennünket hát, gerinc, ízületi fájdalmainktól és segíti csökkenteni szervezetünkben a stresszt.

Részletek

Nézd meg az aktuális órarendünket

Kapcsolat

+36-52/872-372
info@scitecfitnessdebrecen.hu

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig: 6:00 - 23:00
Szombat - vasárnap: 7:00 - 21:00

Címünk

Debrecen, Segner tér 5.
(a troli végállomásnál)

Log In

Don’t have an account?