KICK-BOX

A Kick-box röviden, a boksz alapjaira épülő küzdősport, ami ki van egészítve a lábbal, mely szintén használható a küzdelemben.

Edzéseim eléggé összetettek: melegítés, erősítés, nyújtás, technika, küzdelem (aki akar) és sorolhatnám. Minden terület megfelelő hangsúlyt kap óráimon, amit részletesen meg is beszélünk, hogy megértse mindenki, nem csak mutatjuk és csináljuk.
Az órák eléggé dinamikusak és pörgősek, de ugyanakkor összeszedettek is, ahol az egészség van előtérben mindenek felett.

Megeddzük testünket és lelkünket egy megrendíthetetlen, szilárd jellemért, de ugyanakkor a közérzetünk javítása és testünk egészségesebbé, rugalmasabbá, fittebbé tétele is nagyon fontos. Mert ugye nem lehet és nem akar mindenki bajnok lenni, de edzésre, mozgásra viszont mindenkinek szüksége van, illetve minden testnek lenne. Csak merjen belekezdeni és ne féljen semmilyen kudarctól, hanem bátran jöjjön és csinálja.

90 perc

Az órát tartja:

Bokross Zsolt (kezdő óra) / Simon Imre (haladó óra)

Tudnivalók az órával kapcsolatban

Érkezz korábban, hogy legyen elég időd átöltözni és megváltani a részvételi jegyed vagy érvényesíteni a bérleted.

Az órához kényelmes sport ruházat és sportcipő szükséges, illetve törölközőt is hozz magaddal.

A szükséges eszközöket, polifoamot mi biztosítjuk számodra, így ilyesmit nem kell hoznod.

Mint minden sporttevékenységnél, itt is fontos, hogy hidratálj. Fitness bárunkban sportitalok széles választékával várunk.

További óráink

Alakformáló (Vattai Zsuzsi)

A leghatékonyabb edzés alakformálás szempontjából. Javulnak a test kontúrjai, tónusos izomzat alakítható ki a különböző izomcsoportok erősítésével (comb, has, popsi, csípő).

Részletek

Alakformáló (Biri Zsuzsanna)

Egyszerű, jól követhető óra, ahol a bemelegítés után a fő izomcsoportokat megcélozva az erősítő gyakorlatokon van a hangsúly. A leghatékonyabb edzés alakformálás szempontjából.

Részletek

Stretching by Nyújts Velem!

A nyújtás mindenki számára ajánlott, kortól, nemtől és edzettségi szinttől függetlenül, ugyanis növeli a hajlékonyságot, támogatja az izomnövekedést és a regenerációt, valamint fontos szerepe van a sportsérülések megelőzésében is.

Részletek

Nézd meg az aktuális órarendünket

Kapcsolat

+36-52/872-372
info@scitecfitnessdebrecen.hu

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig: 6:00 - 23:00
Szombat - vasárnap: 7:00 - 21:00

Címünk

Debrecen, Segner tér 5.
(a troli végállomásnál)

Log In

Don’t have an account?